Direktlänk till inlägg 4 mars 2015

Oj 5!

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mindre svagare fortsatte jag dagen med diverse aktiviteter. Jag fotade och vägde ungarna studerade hur Eulalia mådde och tog hand om ungarna. Var lite iväg på saker kom tillbaka och dagen gick. Fram på kvällen tog jag upp de svaga och och deras mamma för att de skulle snutta men ingen av dem var stark nog för att klara det. Det blev stödmatning. Kvällen blev sen och jag tittade än en gång in i buren för att studera ungarna och till min stora förvirring att det är plötsligt fem ungar i buren! Jag har verkligen ingen aning om var den lille black magpie hanen hade gömt sig hela dagen... om han ens var född samtidigt som de andra plötsligt var han bara där liksom!


De två små ungarna stödmatades i nästan två dygn men de klarade sig inte. Hela kullen är lite små och nästan hårlösa på sina små magar så de är lite tidigt födda. De tre större chokladhonorna och den svarte bonushanen lever och mår bra nu kan jag äntligen slappna av. De kommer att klara sig. Dax att komma på namn.


Bonuskillen. Oerhört lik pappa Aragorn.    

Ena honan inte så mycket vit men välordnade rutor med det lilla som finns.    

Andra honan mer stökig i teckningen än sin syster. Annars är de väldigt lika i färg, storlek typ och allt.    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Av gisela jansson - 17 juni 2014 11:19

Här sätter man lycklig ihop fem honor med hane så hittar jag cherry eye på en! Nä Parvati ska inte gå i min avel cherry eye på båda ögonen innan ettårsålder. Skitbesviken både på att ha det i linjerna, på att behöva lyfta ur henne ur aveln, på att in...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se