Direktlänk till inlägg 15 juni 2014

Road trips and love

Av gisela jansson - 15 juni 2014 10:26

Det är road trips i marsvinens tecken som är temat för helgen. I går var M och jag iväg till andra änden av Stockholm för att hälsa på A och alla hnnes djur framför allt marsvin men det fanns katter, råttor, hästar, höns och en hund där, också. På ditvägen var det bara jag och M på hemvägen hade det kommit till ett marsvin, två råttor och en människa. I dag är det dax för nästa road trip mot norduppland för upphämtning av ytterligare ett marsvin och besök hos två marsvinsgalnigar till. Ska bli härligt med en tur till i glittrande vckra försommarsverige.


Två nya marsvin är påväh hit efter stugturen. Översöta Arschen cinnamonagouti/vit liten hona som i första hand ska vara petstjärna och maskott hon har en färg jag alltid velat ha. :-) Den handra är Flockdjurs Ronaldo en lilac magpie hane som inte är son till Smurf behövde nog faktiskt en sån till lilac magpieprojektet han är precis vad jag behöver just nu. Ser fram emot nykomlingarnas ankomst.


I går sattes hela fem honor med hane! I september tänkte jag att det skulle bli tre kullar black magpie och två kullar llac magpie... ja faktiskt det troligaste utfallet är bara ungar i de två färgerna.Så klart kan det dyka upp vita ungar och kanske choklad eller beige då jag inte med säkerhet kan veta om vissa är chokladbärare.

Kida+Calle=black magpie

Leia+Aragorn=black magpie

Parvati+Sir=black magpie

Quagga&Isis+Smurf=lilac magpie


Flera ungar har flyttat på sista tiden. Lycka till Wilbur, Unicorn, Wall E och Vettlösa Wendelin! Jag vet att ni kommit till bra hem det känns tryggt. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se