Direktlänk till inlägg 27 maj 2014

Sorg

Av gisela jansson - 27 maj 2014 10:37

Jag gråter.

Det skär i mig. Jag sörjer.

Safari och Quidditch finns inte mer.

Om man åker till veterinären för att avliva djur när man är helt klar över beslutet man har helt bestämt sig man vet att det är syftet med vet,besöket är det okej. Jag kan ta det jag har gråtit färdigt det är inte lätt men ändå inte svårt att få det gjort. I går var jag inte klar med beslutet. Jag hade fortfarande hopp även om jag någonstans ändå visste hur det skulle gå. Jag brukar inte stå hos veterinären och gråta och hulka jag brukar inte fortsätta att gråta dagen efter heller som jag gör nu. 

Jag är så bottenlöst ledsen och sörjer mina små.

Jag saknar er så oerhört mycket Älskade Safari och Älskade Quidditch.


Det var egentligen inte mycket att tjafsa om de behövde dö. Quidditch hade verkligen något som växte i magen något som tryckte på hennes lungor och som gjorde henne så trött. Safari hade haft fen urinvägsinfektioner på ett år och kissae nu blod, det skulle inte kunna bara bli bra igen sådar. Jag hade inget val inte med någon av dem. Beslutet att låta dem somna var rätt beslut men ändå så oerhört smärtsamt.


Safari det vackraste marsvin jag någonsin sett.       

 

Quidditch hon som skulle säljas men var så trevlig och mysig att hon blev kvar.    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se