Direktlänk till inlägg 26 maj 2014

Europa och djuren

Av gisela jansson - 26 maj 2014 11:38

I går röstade jag på Miljöpartiet. Väldigt många röstade just på Miljöpartiet många röstade även på F!. Bra såklart! Lite i smyg är jag äckligt glad att det inte gick så bra för Moderaterna och lite depp över att Kristdemokraterna lyckades hålla sig kvar. Trots att det parti jag röstade på var valets stora vinnare är det ändå svårt att glädjas över resultatet då nästan 10% röstade på ett parti som helt bygger sin existens på hat, fördommar och uäk... nej jag har inte ord för det eller rättare sagt jag för mycket att vräka ur mig om detta att jag inte orkar vräka allt. Pinsamt är det och oerhört skrämmande- Det mest skrämmande med det hela är att denna trend är om möjligt tydligare i andra länder. Jag är lite rädd faktiskt.


Har ett djur blivit sjuk här hemma kan man ge sig på att fler blir det. Vetten idag med Pansan hennes sår vill inte läka som det ska annars är hon pigg och matglad. Safari kissar blod och ska ultraljudas hoppas det inte är ett helt stenröse i hennes blåsa. Quidditch är inte frisk trött och tungandad. Vet inte vad som är fel med henne men det känns inte bra alls. :-( 


Igår blev Svea stucken av en geting eller ett bi skulle jag tro hennes framben svullnade upp och hon haltade. Ett tag trodde jag att hon också skulle till vetten. Idag är det helt bra. Alltid något! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se