Direktlänk till inlägg 19 maj 2014

Statistik och andra funderingar

Av gisela jansson - 19 maj 2014 08:05

Just nu är det kaos i vår lägenhet. De ska dra in fiber och de ska borra upp en sladd och en låda här. Alla möbler står i mitten av vardagsrummet med ett tunnt blått plastskynke över. Här sitter jag och oroar mig för att det inte alls är en hel meter mellan väggen och möblerna och akvariet har jag ju inte flyttat och hur rädda kommer katterna och marsvinen bli när det väller en massa borrande män här rätt som det är? Katterna är redan uppstressade av möbleringen och uranför kör en står åkgräsklippare omkring och låter läskig säger de. Borrljuden har startat var i huset det borras vet jag inte men det låter.


Pansans sår vill inte läka som det ska utan varar istället. Pansan verkar oberörsd och äter och ser pigg ut. En kur bactrim är avklarad utan resultat. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom hålla. Ett nytt vet. besök lär väl behövas. Skit också.


Alla ungarna mår bra och jag blir helt yr i huvudet av allt roddanade med deras nya hem. Alla foton som ska skickas hit och dit och tider som ska planeras in för avflyttningar. Slitigt men trevligt också. Ungarna själva är underbara.

19 ungar totalt

6 kullar på 3, 3, 2, 2, 5 och 4 ungar

11 flickor och 8 pojkar

4 stannar

Alla lever och allt har gått bra förutom ett söndertvättat öra på en unge.

De är alla sötast på jorden. <3


Nu blir det inga nya kullar förrns efter sommaren det är ganska skönt. jag är så glad att detta gått så bra. Så tacksam. Fyra att spara på sex kullar är lagom jag är nöjd medmina keepers även om jag hade hoppats på en lilac eller beige magpie hane också men man kan inte få allt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se