Direktlänk till inlägg 16 maj 2014

X-girls and boy

Av gisela jansson - 16 maj 2014 12:12

Igår hade jag tänkt att Dolores skulle få sina tre ungar. Det fick hon men det var fyra. Jag jobbade 14.00-21.15 och irriterande nog fick hon dem när jag var på jobbet. H påstod i telefonen att det var tre så det var en kul överraskning att hitta fyra fina ungar i buren. Dolores mår fint och de tre mörka ungarna var hur pigga som helst i går men den vita flickan var jätteslö. Idag hänger hon med som hon ska och hon diar så det kommer säkert att gå bra för henne också. Man kan bli lite trött och tilltufsad av att födas. Dolores har gjort ett superjobb och jag inser att den vita säkert inte skulle ha överlevt om inte Dolores tvingat henne att välja livet det syns på öronen. Alla ungarna har lite söndertvättade öron och en även i rumpan den vita har väldigt plågade öron.    

Den vita flickan vägde 73g

Chocolatemagpie pojken hela 109g

Black magpieflickan med ett vitt hjärta i pannan 85g

Magpieflickan med svart ansikte och södertvättad stjärt 87g

           

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se