Direktlänk till inlägg 6 maj 2014

Vart tog mina gröna fingrar vägen?

Av gisela jansson - 6 maj 2014 08:29

Min kaprifol som jag köpte förra sommaren verkar ha dött. Blomlådorna som jag haft i åratal har plötsligt bestämt sig för att ge upp de har rostat sönder och jag inser att de måste skrotas. Normalt borde jag ha blivit taggad och tänkt "kul nu kan jag köpa nytt och piffa balkongen extra mycket och odla massor!" Istället tänker jag skönt då slänger jag lådorna sätter lite kryddväxter i tunnan och en enstaka blomma i en kruka och inget mer skönt!. Jag har slängt krukväxter och tycker det var skönt att bli av med också. Det konstigaste av allt är att jag plötsligt känner mig väldigt less på mina akvarium. Plötsligt förstår jag inte varför jag har fyra stycken det känns som de är i vägen jag får inte till möbleringen i min lägenhet och det är liksom akvariernas fel förut var det på något sätt tvärt om jag sprang med tumstocken för att finna platser att ställa akvarium på nu vill jag få in bokhyllor och ett hörnskåp istället. Vad är det med mg?


Antagligen är det marsvinen som tar allt mitt fokus och att jag är rätt sugen på konsten också men ständigt ska det vattnas blommor och bytas vatten i akvarier. Det hänger över mig som ett dåligt samvete. Jag har i princip bestämt mig för att plocka ned ett akvarium kanske två men kan inte bestämma mig för vilka.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se