Direktlänk till inlägg 4 maj 2014

Knasiga W

Av gisela jansson - 4 maj 2014 10:21

Indis mage var gigantisk ingen dräktig hona jag haft har varit lika stor. Jag gissade på minst fem ungar och hoppades att det skulle vara fem ganska stora och inte sju små pluttar som inte klarade sig. Det blev faktiskt både som jag trodde och önskade fem riktigt stora och präktiga bebisar tittade ut! När jag för en gångs skull gissade rätt på antal stämde istället inte mina färggissningar för fem öre. Hur skulle jag ha kunnat gissa på fyra black fox och en self lilac när så många färger och teckningar var möjliga? Jag måste erkänna att jag först blev en liten prick besviken för trots att foxar är jättefina var det ju inte foxar jag hade planerat för. Nu har besvikelsen gått över och jag är så glad över fem friska pigga ungar och en av dem är ju nästan det jag beställde trots allt. Dessutom är de så söta att jag bara dööööör!    


Chokladfabrikens Wilbur, faktiskt foxpie då han har lite vita stråk på sidan och rumpan, 94g  


Chokladfabrikens Woody, black fox ett öronveck, 73g    


Chokladfabrikens Wall E, black fox, 93g  


Chokladfabrikens Wicked Witch of the West, self lilac, 65g. Två bilder på henne eftersom hon är min keeper.    


Chokladfabrikens Vettlösa Wendelin, black fox ett veck, 81g  


Om knappt två veckor väntas vårens sista kull. Dolores rundar på sig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se