Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013

Ungar på bild

Av gisela jansson - 12 oktober 2013 12:08

Det är något som inte stämmer med Doris kull. Nej då lugn hon mår bra och ungarna också men de är inte födda ännu. Jag måste ha gjort något fel när jag skrev i parningsdatumet. Väntar fortfarande förtärande otåligt.


De som är födda kommer nu på bild. Lite reservation för stavningar på namnen som jag inte orkat kolla upp ordentligt.


Här är fina stora Q kullen! Indis verkade ha lite dåligt med mjölk i början så ungarna har haft svårt att komma igång men nu verkar det funka och de vänder upp i vikt. En unge har jag fått lov att börja stödmata men de andra ser ut att sköta sig väl.


Lilla Q honär ju både magpie och fox. Hon var minst när de föddes men är den som tappat minst i vikt och hon diar duktigt och är pigg.    


Här är lilac honan Quagga som ganska troligt kommer att stanna här.  


Här är hanen tillika lilac som heter Quagmire. Han har varit lite klen men verkar nu ha kommit igång med livet. Förhoppningsvis stannar även han i lilacprojektet.  


Ett par bilder på lilacsyskonen. Honan är störst och mörkast.  

 


Så har vi helsvarta Queen.  


Sist och nu minst lilla Orla Quarke som tappat mycket sen hon födedes och behöver stödmatning. Vi får hålla tummarna för denna lilla fågelunge till marsvin.

 


Så P kullen


Ankungen som blev en svan. Parvati Patil har visat sig vara vacker och med perfekt underfärg... det är nästan så jag tror hon kommer att få stanna.  


Peregrin Took fy huvaligen så söt han är!  


Padna Patil en gullunge men hon har inte så fina öron som syskonen. ;-)  


Så till O kullen.


Olympe Maxime som jag ju skulle spara men färgen är förfärlig underfärgen är vit. Öronen är också trista. Det är så trist när man måste ovärdera beslut. Hon kommer nog inte att stanna här trots allt och jag saknar henne redan hade ju sett fram emt att få ställa henne och ha henne här i vår familj.  

Oz.

 


Ollivander.  


Orch.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se