Direktlänk till inlägg 12 oktober 2012

Back on track

Av gisela jansson - 12 oktober 2012 14:10

Min petstjärna Uffe är inte utställd på ett och ett halvt år. Han var inte helt i form och tappade en massa massa men nu sen ett tag tillbaka är han hur fin som helst i kroppen igen. Det var jättekul att anmäla honom till inte bara en utan två utställningar. Vi ska till både Kallhäll och Linköping! Skitglad! Startfältet är nästan samma till båda utställningarna. En massa nonself böack magpies och agoutin Botti och harlequinen Doris.

*GP Duettens Uffington "Uffe"i pet till båda utställningarna. Härlig come back! Tror på honom.

*Chokladfabrikens Doris i pet och ras i båda. Hon har ett cert hoppas på två till ;-). Debut i pet. Fin tjej det här.

*Chokladfabrikens Eulalia i ras i båda. Hon är fin fast inte fanatstisk. Hoppas det går bra har inte så stora förväntningar.

*Botti i pet i båda. Hoppas på sista silverkortet och titeln Guldpet! I övrigt är hon i kanonform och jag tror på framgång. ;-)

*Chokladfabrikens Aragorn debut i pet på båda utställningarna. Kanonkropp har han killen. Är bara rädd att han ska få ett bett eftersom han och Alastor tjafsar lite för tillfället... eller Aragorn tjafsar och testar gränser hos sin äldre burkompis. Inget mer ras för honom han är fin men teckningen och öronen räcker inte ända fram.

*Chokladfabrikens Space i ras till Linköping. Onödigt att ställa honom för samma domare han redan fått cert från så det blir bara där. Hoppas på tredje certet. Vill ha tredje certet.


 
ANNONS
 
Hanna

Hanna

17 oktober 2012 00:02

Åh, det är så härligt när gamlingarna får göra comeback! Min gamla Wilma plockade alla sina silverkort mellan 55 och 63 månader, en utmärkt ålder för utställningsdebut :P

http://abicos.se/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se