Alla inlägg under december 2011

Av gisela jansson - 5 december 2011 08:54

Igår flyttade tanterna med sin bokhylle bur in under min loftsäng och ut ur sonens rum. Han är glad men kommer att sakna det stillsamma mysiga tuggandet, att ha någonstans att lite slött kasta iväg äppelskrutt nu måste han ju gå ända till köket för att slänga dem han måste också gå en bit för att plocka upp marsvin för gosning annars är han nöjd som sagt. Han har space (inte marsvinet Space då ;-)) i  sitt rum och det har han saknat. Stackars barn som är uppväxt i en övermöblerad pyttelägenhet det är klart han vill ha ytor. Tanterna är också nöjda som det verkar de bryr sig inte om att jag kapade 15 cm på deras bur. I natt sov de alla sex i den mindre sektionen inte ett bråk hördes. De är väldigt tajta dessa damer. Nu får jag lyssna på deras mysiga tuggande istället.


Bekräftelsen till Västeråsutställningen har kommit. Åh sugen på utställning! Men vad lite petar det var, konstigt och tråkigt. Ser jättemycket fram emot föreläsningen den förra var hur bra som helst. Nu är det dax att ta itu med förberedelserna på mina fina fina fina djur. Trimma!


Hur är det med Uffe? I våras föll han i vikt rätt snabbt och tillsynes utan anledning. Under senare delen av sommaren och hösten har han sakta gått upp igen men inte riktigt nått full "MaffeUffestorlek". Nu rasar han igen i vikt han börjar se skramlig ut. Pigg är han äter gör han. En dag var han dålig i magen men bara en dag. Mac unghanen som han bor med försöker nästan utmana store Uffe... det är inget bra tecken. Undrar om en veterinär kan klura ut vad som är fel. Njurarna kanske? Något är det. Orolig.


Jag fick en dålig magkänsla och avstyrde en marsvinsförsäljning. Kanske hade jag fel kanske hade jag rätt, vet inte men hon är skitarg. Jobbigt.


Marsvinsbebisarna är sötast på jorden och växer och leker som de ska. Namn har de naturligtvis fått på datortema. Hanen heter Samsung, magpiehonan heter Toshiba och harlequinhonan heter Dell.

Av gisela jansson - 2 december 2011 16:17

Nu är det klart alla blanketter är ifylla och banken har fått sitt sista besök. Det är nästan så man kan klämma en tår av lättnad!


Ikväll blir det pizza, godis. Idol och marsvinsgos! I morgon sovmorgon och slöerier hela dagen. Mums vad livet känns bra just nu! ...Om inte det fanns en liten oro på ett marsvin... få se... om oron är befogad.

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards