Alla inlägg under april 2009

Av gisela jansson - 2 april 2009 23:06

Sveakatt löper igen! Höglöper och är riktigt pinsam, åmar sig och vrålar. Jättejobbigt men nu är det bara två veckor kvar tills kastreringen,Skönt. Det andra djuret som låter är Alecto, hon är en chirpare. Det är ett stötvis gällt pipande ljud som är extremt irriterande och hörs nästan alltid på natten när man vill sova. Det som jag tycker är jobbigt och skrämmande är att marsvinet som chirpar och även de andra som sitter och lysnar kommer in i ett transliknande tillstånd och är inte kontaktbara, det är läskigt. Jag vet inte riktigt om någon vet exakt varför marsvin chirpar, är det någon som vet? Det är inte så ofta sån tur är men det verkar vara vissa/samma som gör det då och då. Dumma Alecto, jag blir så orolig för henne när hon håller på så här.


Marsvinsungarna är bara helt otroligt gulliga! När de var ute på golvet ikväll skuttade de och lekte som tokar. I dag gick det så bra,  i förrgår när de var ute krockade de svarta  med varandra så det gjorde ont, sa de. Deras hemska matte kunde inte låta bli att skratta åt dem men det såg ju bara för kul ut!


Försöte fixa transport för att få hem min nye lille blivande avelshane från skåne, via Lessebo. Det hade gått bra men det visade sig att han var lite för ung för att flytta. Så det gick inte, jag får vänta ett tag till. Synd  för det var ett smart tillfälle.


Och jag sliter på till påskutställningarna och jobbet på stormarknaden... oj oj oj nu är jag sliten...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards