Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Fixa med alla konstiga sår här hemma

Av gisela jansson - 12 oktober 2008 20:20

Har äntligen jobbat klart för den här helgen, två veckor till nästa jobbhelg. Ja, jag vill ju jobba på helgerna efterson jag vill åt så mycket OB som möjligt. Det är jobbigt och mycket att göra, men man känner sig alltid rätt duktig när de är över. Det var inte så jätte mycket kunder den här helgen så jag är inte så trött som jag brukar vara.


Nu ska jag slöa lite och dricka te. Sen är det dax att tvätta alla konstiga sår som alla mina djur har fått. Naturligtvis ska jag också mocka stora burskåpet som jag gör varannan kväll.


Svea katt ska jag sätta under kranen för en ordentlig tvätt idag. Det kommer att bli i överkant spännande skulle jag tro. Hon har ganska mycket var i pälsen runt såret, det måste bort.


Jag ska också tvätta Nougat marsvin om nosen ordentligt innan jag smetar på ny svampmedicin. Ser ingen skillnad på hans svamp än, jag undrar om det inte sitter en massa torrt dött svamp skrot kvar som jag bara kan tvätta bort. Det kanske ser fint ut under, hoppas det.


Arthurs tass ska tvättas den såg jättebra ut igår. Nu såg jag att han tappat sitt bandage, hoppas det inte var allt för dåligt för söt tassen.


Jo jag var nog rätt trött föresten, jag märker det när jag skriver det blir inte så väl berättat, sorry.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gisela jansson - 4 mars 2015 16:11

Om någon undrade hur det gick med kattungarna Tommy och Annika så gick det bra. Annika heter numera Selma och bor på landet med en husse och en matte som älskar henne och dyrkar henne som en katt förtjänar. Tommy... ja hoppsan det blev lite kärlek. H...

Av gisela jansson - 4 mars 2015 15:45

I torsdags morse födde Eulalia sina ungar. På morgonen hittade jag två stora präktiga chocolate magpieflickor en pyttig chocolate magpieflicka och en liten svag och ämlig de white pojke. Glad över de båda större flickorna och orolig över de båda mind...

Av gisela jansson - 22 februari 2015 10:44

I morse hade Tuvstarr fått sin kull. Tre stora bjässar till söner. En av dem ser ut att vara lilac magpie. Liten risk att han är magpie fox som mamma vi får se. De är underbara! Pigga stora rörliga och söta som socker.             ...

Av gisela jansson - 20 februari 2015 10:52

Det var ett halvår sen jag skrev här. Har ingen aning om varför det blivit så faktiskt. har inte saknat att skriva här tills nyligen. Mycket har hänt och jag antar att jag inte riktigt haft tiden.    Liten kort resumé. det kommer mera. * Tre ka...

Av gisela jansson - 9 augusti 2014 22:56

Ibland händer saker man inte riktigt räknat med. Kortfattat en livräddningsaktion som utvecklades till kärlek. Tommy och Annika kom till mig för några veckor sedan. Annika har hittat ett nytt fantastiskt hem. Jag tycker två katter är lagom många men ...

Presentation

Omröstning

Gillar du marsvinsutställninger?
 Ja
 Nej

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ svinkonst med Blogkeen
Följ svinkonst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se